Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn misschien wel het belangrijkste stukje reclame voor een ondernemer. Hoe zorg je nou dat jou klanten en zakenpartners jou niet vergeten?
Precies, met een visitekaartje die o
nthouden word. Visitekaartjes zijn de sleutel voor al je drukwerk. Als ondernemer heb je altijd visitekaartjes op zak en deel je ze overal uit.

formaat

 • Gevouwen Kaart Liggend

  85 X 55 mm
 • Gevouwen Kaart Staand

  55 X 85mm
 • PVC Transparant

  85.4 X 53.8 mm
 • PVC Wit

  85,4 X 53,8 mm

Materiaal

Gewicht

Bedrukking

Drukmethode

Afwerking

Gebogen Hoeken

Prijzen en oplages

Onthouden worden

Visitekaartjes worden overal uitgedeeld maar ook vaak bewaard. Het is de sleutel van al je drukwerk. Zorg ervoor dat jou kaartje professioneel is een bij je bedrijf past. Je kan maar één keer een eerste indruk maken. Een visitekaartje moet gelijk een goede indruk achterlaten en als deze de juiste gegevens bevat word deze soms weken of maanden bewaard. Start je net een nieuwe onderneming? Hoe breng je deze dan onder de aandacht, en hoe zorg je dat je klanten en/of zakenpartners jou onthouden? 

Waar moet ik op letten?

De belangrijkste punten waar je op moet letten bij het ontwerpen van je visitekaartje op een rijtje : Er moet duidelijk op staan wie je bent en wat je doet. Ook is het belangrijk dat er duidelijk op je visitekaartje staat waar mensen je kunnen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan je email adres, website, en telefoonnummer. Ook moet je logo er groot en duidelijk leesbaar op staan. Dit is tenslotte waar mensen je aan herkennen.

Reclame24 heeft een groot assortmient visitekaartjes met eindeloze mogelijkheden. Maak van je visitekaartje een beleving met verschillende formaten en materialen. Kies voor een visitekaartje van pvc voor stevige uitstraling en laat deze afwerken met een glans of matte laminaat voor extra stevigheid . Maak deze daarna nog unieker met je eigen ontwerp.